Afbeelding

Opnieuw succes voor Kam Lung

Sport 124 keer gelezen

Wenen - Op zaterdag 15 maart jl. organiseerde de WKF (World Kickboxing Federation) weer een groots vechtsport evenement in Wenen. Kam Lung leden Artur Jaskul en Remco Moerland moesten aantreden op dit evenement. Artur in een “8-men tournament” en Remco in een Superfight in de gewichtsklasse -75 kg tegen de plaatselijk held Manuel Sembera.

Artur vocht een zinderende partij, maar verloor helaas op punten. Alom respect kreeg hij van zowel publiek als tegenstander Cristian Milen Romenir nadat hij wist te herstellen van een zware leverstoot en zijn partij van 5 x 3 minuten uitvocht. Maar weinigen lukt het normaliter nog door te knokken. Remco vocht in de hol van de leeuw tegen de plaatselijke favoriet Sembera, maar wist zijn partij met overtuiging te winnen. Hoofdtrainer Sijou van der Spek kan dus kijken op een geslaagd weekend.

De volgende wedstrijden staan alweer voor de deur. Het eerste evenement zal in het eigen honk te Heenvliet zijn: Op zondag 30 maart worden de eerste “Forms Open” gehouden. Inschrijving staat open voor diverse Krijgskunsten. Zo kunnen beoefenaars van o.a. Karate, Tai Kwon Do, Kung Fu e.d. meedingen. Er zijn diverse categorieën. o.a. gewapend/ongewapend, jeugd en senioren.

voor meer info mail naar info@kamlung.nl of bel 06.25.235.736

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant