Archieffoto: Ben van Blokpoel
Archieffoto: Ben van Blokpoel

Abbenbroek deelt met Voorwaarts

Sport 34 keer gelezen

Rotterdam – Abbenbroek heeft zondag niet optimaal geprofiteerd van de misstappen van de ploegen op plek twee en drie. In het duel met nummer vier Voorwaarts kwam de ploeg niet verder dan 1-1, een stand die voor de Bernissers al bij rust was bereikt.

De koploper uit Bernisse kwam op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Kaj Zeegers. Uiteindelijk wist de thuisploeg alsnog de gelijkmaker te produceren achter Matthew van der Linden. ‘Zij waren thuis ongeslagen en zijn dat nu nog steeds. Om bij te blijven moesten zij van ons winnen. Het was van twee kanten slecht. Vooraf tekenden wij voor een punt. We hadden een aantal afwezigen’, zegt Marco van Diën namens de ploeg van Frans Schaap. Doordat Abbenbroek niet profiteerde van het gelijke spel blijft men eerste met twee punten voorsprong op Hermes DVS, dat ook een wedstrijd minder heeft gespeeld. Zondag komt Hargasport naar Abbenbroek, die ploeg staart derde in de vierde klasse.

Opstelling Abbenbroek:
Matthew van der Linden; Danny Dijksman; Jean Paul van Diggele; Andy Esajas; Jeroen Eerland; Kaj Zeegers (55 Ferry Groen); Simon van Leeuwen; Dennis Holsteijn; Glenn van der Graft; Marco Bevaart (85 Alex ’t Hart) en Danny Kanselaar (85 Gerard Henrikus).

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant