Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Spivo weer over Mikro-Elektra/Roosendaal heen

Sport 127 keer gelezen

Spijkenisse: De vrouwen van Spivo hebben afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan betreffende de eervolle vierde plaats door zelf met een 4-0 (25-18, 26-24, 25-19, 26-14) zege tegen het laag genoteerde SOMAS/Activia de volle bak met punten binnen te halen, terwijl concurrent Mikro-Elektra/Roosendaal met een 0-4 nederlaag de punten verrassend moest laten aan Havoc.

Spivo heeft de vierde plaats in de tweede klasse D nu weer overgenomen van de club uit Roosendaal. ‘Het was een nette uitslag, maar hebben niet groots gespeeld,’ doelde Ronald Lacroes vooral op de tweede set waarin zijn team een 19-23 achterstand moest najagen om uiteindelijk de set met 26-24 over de streep te trekken. ‘Je maakt het op zo ’n moment onnodig spannend, moet onnodig veel energie verspelen om terug te komen. Daarna hebben we minder persoonlijke fouten gemaakt, ging het beter lopen, zie je het niveauverschil, maar hebben het ook weer niet cadeau gekregen. Er moest wel degelijk worden gewerkt voor de punten. Wij zijn normaliter een ploeg die tegen dit soort tegenstanders dominant kunnen spelen, maar het uiteindelijk niet gedaan hebben.

Spivo: Mariska Hommels, Jill van Rhee, Laura Kerkhof, Kim Kegel, Rianne van der Stelt, Sanne Kegel en Tessa Martherus (libero). Janny Plomp, Daisy Stolk, Anouk Mijnans, Alicia Mijnans en Michelle Bos.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant