Bernisse incasseert duur verlies

Sport 72 keer gelezen

Vlaardingen: Bernisse heeft afgelopen zaterdag in sporthal Holy in Vlaardingen een dure 3-1 (25-19, 25-20, 22-25, 25-18) nederlaag geleden tegen Move4U 2. De Heenvlieters moesten het stellen zonder afmaker Edwin Ooms. De playing/coach van Bernisse werd op de bank vervangen door playing/coach Onno van der Knaap.

‘Zonder Edwin misten we een stukje scorend vermogen,’ meende Onno van der Knaap. “Vorige week was er tegen Vovero volop beweging, nu speelden we timide.’ Bernisse liep door een slechte passing in de eerste twee sets voortdurend achter de feiten aan. De bezoekers werden in set drie geholpen door Move4U, dat veel belangrijke fouten maakte zodat de Bernissers niet meer moeite hoefde te doen dan het verkregen punt (21-25) bij te schrijven: 2-1. ‘We dachten de lijn van de derde set mee te nemen naar de vierde set, maar dat bleek vies tegen te vallen, want we kwamen in de laatste set gewoon 14-4 achter. De pass was goed, maar we scoorden te weinig om de achterstand van 14-4 ongedaan te maken.’ Bernisse bezet in de zinderende eerste klasse A de negende plaats in de eerste klasse A.