Simonshaven ingemaakt door Herkingen ‘55

Sport 92 keer gelezen

Herkingen: Simonshaven heeft na enkele goede speelronden een beschamende 10-0 (3-0) nederlaag geleden tegen Herkingen ’55. ‘We zijn tegen Herkingen door de ondergrens gezakt,’ schaamde Ad Reijtenbagh zich voor de afstraffing met dubbele cijfers. ‘We zijn met fysiek voetbal onder de voet gelopen, konden er aanvallend niets tegenover stellen.’ Simonshaven kende ook tegenslag, want na tien minuten spelen in de tweede helft moest doelman Mike Kok met een knieblessure afhaken.

Speler Bastiaan Slikker nam de plaats onder de lat in. ‘Ik had gehoopt om met z ’n allen te gaan knokken om de nederlaag vervolgens zo beperkt mogelijk te houden, maar in plaats van de ballen tegen te houden, gingen we lopen voetballen en liepen we met snelle counters elke vijf minuten in de fuik,’ aldus trainer Ad Reijtenbagh. ‘Nee, dit moeten we snel vergeten. We zullen ons nu moeten opladen voor de derby tegen Bernisse.’  De wedstrijd aan de Schuddebeursedijk begint om 14.30 uur. Simonshaven moest het tegen Herkingen stellen zonder Tom Adriaanse, Jessy Povinelli en Mitchell Weeda Bovendien viel Stefano Schefferlie al na vijf minuten uit met een blessure.

SV Simonshaven:  Mike Kok (55. Joran Belder); Remco Bork, Bjorn Jeurissen, Mark den Uijl, Tjerk van der Graaff; Dave Brouwer, Sander van Dongen; Stefano Schefferlie (5. Leroy Brouwer); Matthijs van Schie, Joey Wertz, Sebastiaan Slikker.