Abbenbroek, archieffoto Ben van Bloppoel
Abbenbroek, archieffoto Ben van Bloppoel

Abbenbroek drukt Hekelingen verder in de zorgen

Sport 102 keer gelezen

Abbenbroek – Hekelingen is zondag nog verder de zorgen ingeduwd door Abbenbroek. De ploeg van Frans Schaap uit Bernisse won met 3-1 van het team van Ad Reijtenbagh uit Spijkenisse. Al na zes minuten was het Davey de Wolff die de koploper uit Bernisse op voorsprong zette.

Met de 1-0 voorsprong ging Abbenbroek rusten en na de thee was het Jeroen Eerland die voor de verdubbeling  van de score zorgde. Het leek vervolgens bij deze stand te blijven maar in de extra tijd was het José Luis die iets terugdeed namen Hekelingen. Zeven minuten in de extra tijd was het Danny Kanselaar die de eindstand bepaalde op 3-1 voor Abbenbroek. ‘Het was vandaag niet echt makkelijk. Zij zijn een elftal in opbouw. We kwamen snel op 1-0, maar in plaats van door te drukken ontstaat er de nodige onrust. Hekelingen is echt geen slecht elftal en de jongens hebben een hoop voor elkaar over. Na rust hadden we veel kansen die er niet in wilden’, zegt Marco van Diën namens Abbenbroek. Ook bij Hekelingen was men positief over het eigen spel. ‘We hebben keihard gewerkt. We zijn nog steeds zoekende. Dat is niet vreemd in de korte tijd dat dit elftal speelt. Sinds ik gekomen ben en eigenlijk na de winterstop hebben we leefbare uitslagen gehad. We hadden best wat kansen en er werd een bal van de doellijn gehaald. Als dat de 1-1 betekende had het ander kunnen lopen, dat gebeurde helaas niet’, zegt Ad Reijtenbagh namens de gasten. Zondag speelt Abbenbroek bij nummer vier Voorwaarts. Hekelingen krijgt DHZ op bezoek in de sportpolder. Die ploeg stond bij de winterstop erg laag en staat nu zevende.

Opstelling Abbenbroek: Matthew van der Linden; Danny Dijksman; Jean Paul van Diggele; Andy Essajas (60 Simon van Leeuwen); Jeroen Eerland; Kevin Dijksman (75 RenéMoerman); Dennis Holsteijn; Kaj Zeegers; Glenn van der Graft; Davey de Wolff en Danny Kanselaar (80 Gerard Henrikus).

Opstelling Hekelingen:Don Martens; Jeffrey de Puij (55 Christiaan Kerkhof); Abdul Dahir; Iwan Breiding; Matthijs van der Pad; Cagdas Mutlu; Jaihire Soe; Elwin van Kesteren; Fabiën Martens (75 Mohammed Barsane); Destro Chiza; José Alaya Luis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant