Afbeelding

Hekelingen nog niet definitief van zondag af

Sport 83 keer gelezen

Hekelingen - Hekelingen heeft de beslissing om over te stappen naar het zaterdagvoetbal nog even uitgesteld.Tot in de late vrijdagmorgen vergaderde de leden onder meer over de stap om het zondagvoetbal vaarwel te zeggen.

Uitleg voorzitter
“De meningen waren hier zeer over verdeeld. We hebben daarom een handreiking gedaan naar een aantal zondag elftallen. We zullen de komende weken met hen om de tafel gaan, om de voor en nadelen te bespreken. De wil is er zeker bij onze leden, maar we zijn van origine een zondagclub. Medio maart zijn de gesprekken afgerond. Vervolgens krijgen de leden dan via de website de mogelijkheid om hun keuze te maken of ze voor of tegen een overstap naar de zaterdag zijn”, legt Voorzitter Ben Rinia uit. De laatste maanden was het erg onrustig bij de club. Na de ledenvergadering hoopt men de rust weer terug te hebben binnen de club, waarin de leden die niet meer in actie kwamen voor het eerste elftal, na het ontslag van trainer René Milot en de aanstelling en het opstappen kort hierna van technisch directeur Christiaan Toering. ‘We willen met een schone lei beginnen. Iedereen die voor Hekelingen in actie wil komen kan zich melden bij de trainer Ad Reijtenbagh’, meent de preses.

Het interimbestuur dat sinds eerder is aangesteld is met een grote meerderheid gekozen. Tevens is het bestuur weer volledig sinds donderdagavond.  Het bestuur van de vierdeklasser bestaat naast voorzitter Ben Rinia uit: René Veerman (secretaris), Hans van Genderen (penningmeester), Ton van Pelt (Algemene Zaken), Michel Smit (Jeugdzaken), Wim Hage (seniorenzaken) en Peter Roodbol (Sponsorzaken en communicatie).

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant