Afbeelding

HANDJES GEVRAAGD:

Actueel 62 keer gelezen

Spijkenisse - Je moet er elke week maar weer voorstaan. Ruim 800 voedselpakketten moeten vullen. Waar haal je steeds weer de artikelen die nodig zijn vandaan? Voor de Voedselbank Spijkenisse een wekelijks terugkerende vraag. Gelukkig komen er natuurlijk elke week van diverse kanten goederen binnen. Soms echter is dat niet voldoende. Gelukkig is er dan nog een noodvoorraad waaruit kan worden geput. Die voorraad is echter niet oneindig. Daarom wordt er 2x per jaar in de supermarkten een actie gehouden om goederen in te zamelen.

Supermarktactie
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april staat er weer zo'n actie gepland. Het werven van vrijwilligers hiervoor is enige tijd geleden al gestart. Helaas heeft dat tot op heden nog maar een fractie van het aantal vrijwilligers opgeleverd die voor deze actie nodig zijn. Daarom zoekt de Activiteitencommissie van de Voedselbank Spijkenisse nog een flink aantal vrijwilligers voor deze actie. Voor het uitdelen van flyers bij de ingang van supermarkten of het in ontvangst nemen bij de uitgang van de gedoneerde goederen. Er wordt gewerkt in blokken van 2,5 uur. Op vrijdag in drie blokken en op zaterdag in twee. Bij elkaar heeft de Voedselbank voor zo´n actie rond de 200 vrijwilligers nodig.

 

Wilt u één van die vrijwilligers zijn? Geef u dan snel op. Dat kan via supermarktactie@gmail.com of via 0181 662161 (na 19.00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant