Afbeelding
Foto: PR

Stichting Wijkgroep Waterland stopt na 42 jaar

Algemeen 344 keer gelezen

Spijkenisse - Het was de oplettende lezers vast al opgevallen dat de Wijkgroep Waterland nergens in de communicatie met betrekking tot het nieuwe wijkcentrum Waterland werd genoemd.

Stichting Wijkgroep Waterland werd op 27 juli 1979 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bestond dus afgelopen jaar 42 jaar! Helaas heeft het bestuur van Wijkgroep Waterland de moeilijke keuze gemaakt om per 1 januari 2022 Wijkgroep Waterland na 42,5 jaar op te heffen.

Al die jaren zijn er vele mensen kort of langdurig actief geweest als vrijwilligers van Wijkgroep Waterland om het voor alle wijkbewoners leuker, mooier en gezelliger te maken.

Wat betreft de kookclub voor kinderen, de kookclub voor 55+ers en de knutselclub van de woensdagmiddag is er goed nieuws....die zijn aan Stichting WaterlandSpijkenisse toevertrouwd. De Stichting gaat haar best doen om het succes van Wijkgroep Waterland met deze activiteiten voort te zetten.

Stichting WaterlandSpijkenisse dankt alle vrijwilligers van Wijkgroep Waterland die door de jaren heen belangeloos en met veel enthousiasme hebben klaargestaan voor de wijk. ‘Jullie hebben de wijk vanaf het begin een stukje mooier gemaakt en bijgedragen aan een wijk waar men nog naar elkaar omkijkt. DANK JULLIE WEL! Wij wensen u allen het allerbeste en danken Wijkgroep Waterland voor het in ons gestelde vertrouwen. Graag tot ziens!’

Kookclub Het Theelepeltje gaat vanaf heden verder als Kookclub WaterlandSpijkenisse (informatie op Facebookgroep WaterlandSpijkenisse) en de Knutselclub gaat, onder leiding van Esmé Teegelaar-Spekman, vanaf heden verder als Knutselclub WaterlandSpijkenisse waarvan de activiteiten te volgen zijn op Facebookgroep Knutselclub WaterlandSpijkenisse.

Uit de krant

Uit de krant