Afbeelding
Foto: PR

Biblio-puzzel-theek in wijkcentrum De Kreek heringericht

Algemeen 50 keer gelezen

Ondanks dat het wijkcentrum gesloten moet zijn vanwege de corona-pandemie worden er nog steeds wel activiteiten ontwikkeld die het wijkcentrum extra fleur moeten geven zodra e.e.a. weer vrijgegeven wordt door de overheid. Het wijkcentrum valt onder de horeca- en cultuursector en dat maakt dat er nog steeds restricties zijn. Maar er wordt alweer volop naar de toekomst gekeken.

Zo is in de afgelopen weken de bibliotheek heringericht. Voorheen was het “een hoekje” binnen de ontmoetingsruimte waar ook nog wat legpuzzels terzijde lagen. Ook werd er nog verwezen naar een ruimte waar nog meer boeken opgeslagen lagen. Dat was het niet helemaal.

Het is rigoureus veranderd! In de kleine zaal direct bij de ingang is nu een officiële Biblio-puzzel-theek in gericht met boekenwand met daarin voor elk wat wils. Streekromans, thrillers etc. Ook is er een kast gekomen met een behoorlijke voorraad legpuzzels die eventueel ter plekke gelegd kunnen worden. Een tafel en een opbergmap (je krijgt zo’n puzzel van 1000 stukjes natuurlijk niet in een kwartiertje af!) zijn aanwezig.

Vanzelfsprekend kunnen de boeken en puzzels ook mee naar huis genomen worden om er daar van te genieten.

Het bestuur hoopt dat binnen niet al te lange termijn alle activiteiten weer opgestart mogen worden en zal u daarover tijdig informeren. De leden krijgen sowieso bericht. Via de sociale media probeert de wijkvereniging het contact met de bezoekers en leden levend te houden.

Uit de krant