Bestuursleden van TV Bernissepark Wout Vansintmaartensdijk, Luc Boog en Arie de Snaijer keken hoe de wethouders de eerste paal sloegen.
Bestuursleden van TV Bernissepark Wout Vansintmaartensdijk, Luc Boog en Arie de Snaijer keken hoe de wethouders de eerste paal sloegen. Foto: gemeente Nissewaard

Eerste paal voor nieuw tenniscomplex Zuidland een feit

Algemeen 448 keer gelezen

Zuidland - De gefuseerde tennisverenigingen uit Zuidland en Heenvliet gaan verder onder de naam TV Bernissepark op een nieuwe locatie aan de Melkweg in Zuidland. Daar komt een nieuw, duurzaam tenniscomplex. De bouw van dit complex startte officieel op vrijdag 14 januari met het slaan van de eerste paal door wethouders Hamerslag en Bal. 

De leden die het langste lid zijn van eerder genoemde verenigingen, Els Nooteboom en Kees van Sintmaartensdijk, mochten samen met het nieuwste/jongste lid van TV Bernissepark, Fay van Dam, het startsein geven. Dit deden zij door het leggen van drie tennisballen onder de eerste paal.

Het tennispark bestaat straks uit vijf tennisbanen en een duurzaam clubgebouw. Op het tennispark komen ook twee padelbanen en mogelijk zelfs een derde in de toekomst. Als de bouw volgens planning verloopt, kunnen de ruim 250 leden de eerste tenniswedstrijden en oefenpartijtjes voor TV Bernissepark in juli 2022 spelen. Ook zal de vereniging haar deuren openen voor belangstellenden en omwonenden om hen de gelegenheid te geven een kijkje te komen nemen.

Uit de krant