Zaterdag a.s. workshop Vosje schilderen 6+ o.l.v. Erica Muizer (illustratie).
Zaterdag a.s. workshop Vosje schilderen 6+ o.l.v. Erica Muizer (illustratie). Foto: CvdKS

Centrum voor de Kunsten vanaf 17 januari weer open

Algemeen 50 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdag werden door het kabinet versoepelingen aangekondigd voor de cultuursector. Alle kunst- en cultuurbeoefening (muziek, toneel, dans en beeldende kunst) binnen en buiten is weer mogelijk, zowel overdag als ’s avonds.

Dat betekent dat Centrum voor de Kunsten Spijkenisse haar deuren weer opent vanaf maandag 17 januari. Het team van CVDKS is enorm blij met dit nieuws en staat te popelen om weer aan de slag te gaan!

Alle activiteiten worden vanaf maandag de 17e hervat op de reguliere, oorspronkelijke lestijd. De cursussen die vorige week zouden starten, beginnen deze week. Cursisten van CVDKS krijgen persoonlijk bericht. Meer informatie op www.cvdks.nl Enkele regels voor deelname blijven nog wel van kracht. Zo is het gebruik van een mondkapje (13+) verplicht. Iedereen van 18 jaar en ouder dient een geldig coronatoegangsbewijs te tonen en bij het verlaten van ons gebouw wordt de achteruitgang gebruikt.

Nieuwe cursussen: Tekenen en schilderen 5-8 (ma), Fitdance 13-17 (di), Beeldhouwen en boetseren 6-12 (wo), Snuffelkunst 5-7 (do), Zaterdagatelier 6-10 (za) en Pottenbakken en handvormen 18+ (za). Zaterdag de 22e kunnen kinderen naar de workshop Vosje schilderen 6+. Er zijn nog enkele plekken over. Inschrijven kan via cvdks.nl

Uit de krant