Afbeelding
Foto: My college

Open huis op My college: live en virtueel

Algemeen 40 keer gelezen

Op vrijdag 21 januari houdt scholengemeenschap MY college te Spijkenisse hun Open Huis. Live of virtueel? Dat was nog even de vraag. Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen bij de persconferentie afgelopen vrijdag ziet de school een mogelijkheid om de 21ste beide opties aan te kunnen bieden. Meld je zo spoedig mogelijk aan via de website en maak een afspraak voor een fysiek bezoek op vrijdag 21 januari en/of ontvang een link voor een virtuele rondleiding door de school voor basis-, kader- en theoretische leerweg. 

‘Aanmelding vooraf is echt noodzakelijk’, aldus Ruud Vet, directeur van de school. ‘Alleen dan kunnen we de bezoekers reguleren.’ Je ontvangt bij aanmelding een mail met verdere informatie hoe je de school live en/of virtueel kan bezoeken. Met maatregelen zoals tijdslots en/of beperking van het aantal bezoekers per ruimte en mondkapjesplicht kan het Open Huis toch “live” plaatsvinden. ‘En daar zijn we heel blij om!’, gaat Vet verder. ‘Dit blijft immers toch de beste manier om het (gepersonaliseerde) onderwijs te ervaren, opleidingsmogelijkheden in praktijk te zien en de sfeer op school te proeven.”’

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met je computer, iPad of telefoon ook “virtueel” een kijkje in de school te nemen. Bij dit virtueel bezoek hoort een leuke prijsvraag waarmee je een Nintendo Switch Lite kan winnen! Ga naar de website: www.my-college.nl en meld je aan voor het Open Huis!

Uit de krant