Verrassende puntendeling Abbenbroek

Sport 78 keer gelezen

Achthuizen – Abbenbroek heeft zondag punten laten liggen in het duel met FIOS. De formatie van Frans Schaap en Marco van Diën kwam niet verder dan 1-1. Nog voor de thee waren de Bernissers op voorsprong gekomen dankzij een treffer van Glenn van der Graft. Er waren kansen genoeg op nog meer treffers, maar de ballen wilde er niet meer in. Ook na rust was het wachten op een tweede treffer van Abbenbroek, maar stokte het in de afwerking. Twintig minuten voor tijd was er een klutsbal die voor de gelijkmaker zorgde. ‘Het is inderdaad een tegenvaller, maar het liep niet goed. We hadden voor rust goede kansen. Je maakt een goal en dan na rust is het wachten op 0-2. Ook na de 1-1 hebben we goede kansen, maar het valt dan niet goed onze kant op’, zegt Marco van Diën na de puntendeling. Zondag wacht het treffen met de nummer twee Hermes DVS, die zondag met 8-2 wonnen van Maasstad Tediro. Het verschil is drie punten in het voordeel van Abbenbroek, dat wel een wedstrijd meer speelde. Winst is dus van levensbelang voor het kampioenschap.

Matthew van der Linden; Danny Dijksman (75 Simons van Leeuwen); Jean Paul van Diggelen; Andy Esajas; Jeroen Eerland; Kaj Zeegers; Dennis Holsteijn; Kevin Dijksman; Glenn van der Graft; Davey de Wolff en Roy Verwijs (75 Marco Bevaart).