Afbeelding
Foto: PR
ingezonden mededeling

Personeelsnood! Kinderopvangorganisatie Partou organiseert een ‘Meet & Greet’!

Algemeen 547 keer gelezen

De personeelsnood in de kinderopvang sector is hoog. Ook Partou ondervindt hier last van. Daarom organiseert Partou een ‘Meet & Greet’ zodat we op een laagdrempelige manier kennis met jou, onze nieuwe pedagogisch medewerker topper, kunnen maken! Wie is Partou? Wij zijn een kinderopvangorganisatie dat kinderopvang biedt voor 0-12 jarige kinderen in o.a. Nissewaard, Poortugaal en Barendrecht (en omstreken). 

Waarom een Meet & Greet? 
Zodat we op een informele manier kennis met elkaar kunnen maken. Op deze manier hopen we direct samen met jou en je direct leidinggevende te kunnen kijken welke locatie het beste bij jou zou passen. Geen lange sollicitatiebrieven of heen en weer gebel dus!

Ben jij benieuwd wat Partou voor jou kan betekenen? 
Meld je dan aan voor dit event via de QR code. De Meet & Greet vindt plaats op donderdag 13 januari in Spijkenisse op de locatie Dikke Dik aan de Eikenlaan 88f van tussen 19:00 en 21:00 uur. Voor iedereen die langskomt heeft Partou ook een (lekkere) attentie én wanneer er van beide kanten een match is, loop jij met een mooie aanbieding de deur uit! 

Kijk op www.werkenbijpartou.nl voor een overzicht van de actuele vacatures in jouw buurt! 

Uiteraard houden we tijdens de Meet & Greet de corona-maatregelen in acht en vinden de gesprekken plaats op gepaste afstand. 

Uit de krant