Afbeelding
Foto: PR

Word ook HersenHeld voor de Hersenstichting

Algemeen 330 keer gelezen

Geervliet/Heenvliet - De collecte van de Hersenstichting is in 2022 van 31 januari tot en met 5 februari. Daarvoor is de organisatie op zoek naar Hersenhelden die samen met hen collecteren voor iedereen met een hersenaandoening. Een op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dementie, een beroerte, Parkinson of hersenletsel na een ongeluk.

Het aantal mensen met een hersenaandoening blijft stijgen. En voor de meeste aandoeningen zijn nog geen behandelingen die de aandoening kunnen vertragen of stoppen. Patiënten moeten dus leren omgaan met de zichtbare en onzichtbare gevolgen.

Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

U kunt ook helpen! Word een HersenHeld door mee te doen aan de collecteweek in Geervliet en Heenvliet. U kunt zelf aangeven waar en hoe lang u wilt collecteren. In een paar uurtjes maakt u het verschil voor die 4 miljoen mensen met een hersenaandoening.

Meer informatie en aanmelden? Bel Gina Hindriks, regiovertegenwoordiger, tel. 06 55133539 of via www.hersenstichting.nl/collecte

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant