Abbenbroek zet zegereeks voort

Sport 33 keer gelezen

Rotterdam – Abbenbroek is na hervatting van de competitie nog altijd de trotse koploper van de vierde klasse met vier punten voorsprong op de nummer twee Hargasport. De ploeg van Frans Schaap en Marco van Diën won zondag met 1-4 bij Coal, bij rust stond het nog 0-0. Kort na de pauze was het Davey de Wolff die voor de openingstreffer zorgde en binnen twee minuten stond het via de voet van Kaj Zeegers. Twintig minuten voor tijd zorgde een strafschop voor de aansluitingstreffer. Toen kreeg de thuisploeg nog hoop. In de laatste minuut was het Danny Kanselaar, die dit seizoen debuteerde met de 1-3 en in de extra tijd was het Kevin Dijksman die de eindstand op 1-4 bepaalde. ‘Voor rust ging het redelijk gelijk op. We raakten de lat. Na de rust was er niets aan de hand als we binnen vijf minuten twee keer scoren. We geven dan weinig weg en zij krijgen een strafschop. Daarna kregen we het lastig. Zij maakten niet gelijk en kort voor tijd maken wij het dan af. We spelen vaak gelijk bij Coal, daar hebben wij het altijd lastig. Met deze overwinning zijn wij dus erg tevreden’, zegt Marco van Diën na afloop. Zondag komt DHZ op bezoek in Abbenbroek.

Opstelling Abbenbroek: Matthew van der Linden; Danny Dijksman; Jean Paul van Diggele; Andy Esajas; Jeroen Eerland; Kevin Dijksman; Dennis Holsteijn; Glenn van der Graft (85 Ferry Groen); Kaj Zeegers (70 Simon van Leeuwen); Davey de Wolff en Roy Verwijs (46 Danny Kanselaar).