Kennis delen is belangrijk.
Kennis delen is belangrijk. Foto: Jong Nissewaard

Jong Nissewaard op bezoek in Delft

Politiek 572 keer gelezen

Op donderdag 25 november was Jong Nissewaard aanwezig in Delft om te praten met gemeenteraadslid Jip Enthoven van de politieke partij Studenten Techniek In Politiek (STIP).

STIP is in 1993 opgericht en profileert zich, net als Jong Nissewaard, met name op jongeren en starters. Momenteel is de studentenpartij de tweede grootste in de gemeenteraad van Delft. De twee partijen spraken onder andere over het opbouwen van een nieuwe politieke (jongeren)partij en wat daar allemaal bij komt kijken. Er werd ook gesproken over inhoudelijke thema’s, zoals duurzaamheid en hoe een stad op cultureel gebied interessant gemaakt kan worden voor jongeren. Dit zijn thema’s die voor Jong Nissewaard erg belangrijk zijn. De jongerenpartij van Nissewaard wil bijvoorbeeld het uitgaansleven in Spijkenisse aantrekkelijker maken. 

Jong Nissewaard zoekt zoveel mogelijk toenadering tot partijen die zich sterk inzetten voor de jongere doelgroep. STIP is hier al ruim 28 jaar mee bezig en is dan ook een interessante partij voor Jong Nissewaard om van te leren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant