stock

Mannen Bernisse winnen van nummer 2

Sport 237 keer gelezen

De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag in een zeer goede wedstrijd met 3-2 gewonnen van nummer 2 Spirit.

Bernisse begon goed aan de wedstrijd en stond de eerste set tot 22-20 voor, maar verloor toch met 22-25. Bernisse won de 2e set onder aanvoering van de aanvallend niet te stoppen Dion van Koert, de fantastische blokkering van Freddy Koetse en een serviceserie van 8 punten van Ad de Wilde met 25-16. De 3e set ging Bernisse verder met het sterke spel, maar deze werd na een 22-20 voorsprong toch verloren met 22-25. De spannende 4e set won Bernisse met 25-23. In de 5e set ging Freddy Koetse serveren bij 4-4 en scoorde 10 punten op rij. De ballen die wel terug over het net kwamen werden door spelverdeler Roderick van Heiningen perfect klaar gelegd voor buitenaanvaller Edwin Ooms, die er lustig op los scoorde. Het werd 15-4.