Afbeelding
Foto : Foto-Ok.nl

Nissewaardpenning voor Fred van der Raaf

Algemeen 1.039 keer gelezen

Spijkenisse - Vlak voor de start van de Spark Marathon, ontving Fred van der Raaf uit handen van burgemeester Foort van Oosten een Nissewaard Penning.

Fred is vanaf 1992 lid en vrijwilliger bij atletiekvereniging Spark in diverse functies zoals trainer, starter, coördinator van de trainers, organisator van wedstrijden, materiaalman en ook als onderhoudsman van de atletiekbaan. Als lid begon hij met hardlopen en dat werd zijn passie. Hij volgde cursus op cursus en werd vervolgens trainer en starter. Fred trainde beginners en gevorderden met veel gedrevenheid en plezier. 

Vanaf 1996 tot 2019 was hij de coördinator van de wegatleten. Hij nam deel aan het wekelijks trainersoverleg, was mede verantwoordelijk voor het beleid rondom trainingen en was de coördinator van de trainers. 

Ook was Fred 13 jaar (mede)organisator van verschillende wedstrijden, waaronder de Spark marathon Spijkenisse. Hij heeft zich 28 jaar ingezet bij de marathon van Rotterdam en 35 jaar bij de politie triatlon Spijkenisse. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant