Foto's Ben van Bloppoel

Abbenbroek na minuut wakker geschud

Sport 88 keer gelezen

Abbenbroek – Zondag was de laatste wedstrijd voor Abbenbroek in dit kalenderjaar tegen Maasstad Tediro en na wat magere resultaten van de afgelopen weken wilde de formatie van Frans Schaap en Marco van Diën een goed resultaat neerzetten. Dat kwam er ook, maar de ploeg moest wel worden wakker geschud. Al in de eerste minuut kwam Abbenbroek op achterstand na een misser van Glenn van der Graft. Snel werd het hersteld en binnen vijf minuten was het Kevin Dijksman die voor de 1-1 zorgde. Nog voor de thee wist Roy Verwijs (2x) en Davey de Wolff de score naar 4-1 te tillen. Na de thee was het Davey de Wolff en Glenn van der Graft die voor de 6-1 overwinning zorgde. ‘Na de eerste minuut zijn we niet meer in de problemen geweest. De trainer van hen gaf ook aan dat zijn hele team een complete off –day had. Normaal is het toch een geduchte tegenstander. In de beker hadden we ze al wel verslagen, maar ging dat moeizamer. Ook waren we angstig, omdat we slechts één punt uit de laatste drie wedstrijden haalden’, laat Marco van Diën na afloop weten. Vorige week ging het mis bij Pretoria. In die zaak moet Pretoria deze week voorkomen. Eind van deze week volgt dan vervolgens de uitspraak van de tuchtcommissie. Bij Abbenbroek gaat men er vanuit dat het Rotterdamse Pretoria uit de competitie wordt genomen.