Afbeelding

Ouder-Peuter Muziekochtend

Actueel 80 keer gelezen

Abbenbroek - Gistermorgen organisatie Openbare Basisschool De Vliegerdt in samenwerking met Brede School Bernisse & Kresko tra la Muziko uit Zuidland een Ouder-Peuter Muziek ochtend voor alle kinderen van (bijna) 2 en 3 jaar. Deze ochtend werd druk bezocht door ouders en peuters en deze keer niet alleen uit Abbenbroek, maar ook uit de andere kernen van de gemeente.

Vincent Guittart wist de peuters maar ook de (groot) ouders muzikaal te raken tijdens deze ochtend. Zo werden er liedjes gezongen over een schudei, waarbij iedereen ook een ei kreeg waar geluid uit kwam. Ook was er een liedje over een zeepbel waarbij alle peuters bellenblaas kregen om mee te doen met het liedje. Kortom,  het was weer een zeer geslaagde ochtend op deze kleine, maar zeker heel gezellige school in Abbenbroek.

En voor degene die enthousiast zijn geworden over muziekplezier, start er bij voldoende deelname in het begin van volgend jaar op de vrijdagochtend weer een cursus Muziekplezier in Abbenbroek. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kreskotralamuziko.nl

Ook in 2014 gaan de enthousiaste ouders en juf weer verder met maandelijks een ouder/peuter ochtend te organiseren, de volgende staat gepland op woensdag 29 januari 2014 van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant