Afbeelding
Foto: Voor Nissewaard

‘VOOR Nissewaard trekt ook jongeren aan’

Politiek 422 keer gelezen

Spijkenisse - Opnieuw kan VOOR Nissewaard een jonge dame aan de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen toevoegen. De politieke partij is blij dat jongeren zich willen inzetten voor de samenleving.

Fractievoorzitter Stephan van Uden: ‘Met Stacey van Bokkel halen we wederom een spreekbuis voor de jongeren in Nissewaard aan boord. We zijn een partij voor jong èn oud. En jongeren zijn niet vanzelfsprekend politiek actief zo leert de praktijk. Juist terwijl er heel veel over en voor hen beslist wordt. Daarom vinden wij het belangrijk dat jongeren zich laten horen.’

Ook Stacey stelt zich daarom graag voor.  ’Mijn naam is Stacey en ben 21 jaar jong. Ik woon in Spijkenisse en ben opgegroeid in de wijk de Akkers en woon sinds 9 jaar in de Maaswijk. 

Op mijn 18e heb ik mijn MBO-4 diploma behaald voor directiesecretaresse. Direct daarna ben ik aan de slag gegaan bij een makelaarskantoor in Spijkenisse. Momenteel ben ik werkzaam in de scheepvaart. Als ik vrij ben, breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. 

Wat ik erg belangrijk vind is dat iedere stem telt binnen Nissewaard. Zowel die van mij als van jou! 

Ik wil mij graag inzetten voor meer voorzieningen voor jongeren. Of het nu gaat over vrijetijdsbesteding en werkgelegenheid of betaalbaar wonen voor jongeren.

Ook wil ik graag meedenken over de veiligheid in Nissewaard en het betrekken van de inwoners bij beslissingen vanuit de gemeente.

Daarnaast lijkt het me enorm leuk om ervoor te zorgen dat de politiek ook voor jongeren een stuk interessanter wordt door hen bij meer zaken te betrekken. 

Ik ben supergemotiveerd om voor jou als inwoner aan de slag te gaan en kan niet wachten om mijn steentje VOOR deze gemeente bij te dragen!’

‘Stacey en haar collega’s van VOOR Nissewaard zult u steeds vaker op straat tegenkomen. Wij vinden het belangrijk om u te ontmoeten en met u te bespreken waar het volgens u in de lokale politiek over zou moeten gaan. Wij kunnen hier wel ideeën over hebben, maar uw mening telt!’, besluit Stephan. Kijk voor meer informatie op www.voornissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant