Afbeelding
Foto: VoorNissewaard

VOOR Nissewaard reikt eerste VOORbeeld uit aan Els Barendregt

Politiek 441 keer gelezen

Spijkenisse - Een sterke samenleving wordt gedragen door maatschappelijk betrokken bedrijven en instellingen met hun medewerkers en vrijwilligers. Deze lokale heldinnen en helden worden door politieke partij VOOR Nissewaard zeer gewaardeerd en gezien als VOORbeeld voor anderen. 

Gisteren is heldin Els Barendregt door het bestuur van VOOR Nissewaard in het zonnetje gezet. Els is als Nissewaarder een VOORbeeld voor anderen. Zij ontving met recht de titel “VOORbeeld VOOR Nissewaard” en de bijbehorende trofee. 

Als geboren en getogen Spijkenisser staat zij als ‘positiviteitsguru’ te boek. 

Ze kent iedereen en iedereen kent haar. Is het niet via haar bedrijf Move On communicatie, dan zeker door haar inzet voor veel goede doelen. Ze is de drijvende kracht achter “Olifant-uit-logeren” van Villa Joep om onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken.

En pas geleden nog heeft zij de actie ondersteund van Jeanet Gerssen, die over het Pieterpad liep voor Stichting Hulphond Nederland om zo ook de behandeling van PTSS (Post-Traumatisch-Stress-stoornis) met de inzet van hulphonden onder de aandacht te brengen. Om nog maar te zwijgen over haar actieve rol en bijdrage bij tal van andere evenementen.

Als betrokken inwoonster van Nissewaard is Els altijd bezig met wat goed is voor de gemeenschap. Oprecht betrokken en geïnteresseerd in haar medemens en omgeving.

In alles wat Els doet, voegt ze een stukje van zichzelf toe met als credo: ‘wees een rebel voor belangrijke zaken en tel je zegeningen’. 

Ken jij nou ook een lokale held(in), die volgens jou een VOORbeeld is voor anderen? Nomineer hem of haar dan voor de trofee via info@voornissewaard.nl

Meer informatie over VOOR Nissewaard is te vinden op www.voornissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant