Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe droogloop.
Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe droogloop. Foto: PR

Winkelcentrum Akkerhof krijgt nieuwe droogloop

Algemeen 549 keer gelezen

Winkelcentrum Akkerhof wordt niet alleen aan de buitenkant gerenoveerd. Het krijgt ook van binnen een compleet nieuwe uitstraling. Op dit moment wordt aan de buitenzijde gewerkt aan de komst van een nieuwe droogloop. 

De nieuwe droogloop zal in de nieuwe situatie lopen vanaf de parkeergarage tot aan het winkelcentrum. De fundering ervoor wordt op dit moment aangelegd waarbij graaf- en hei-werkzaamheden plaatsvinden. Vanwege de werkzaamheden is de steeg tussen Albert Heijn en Big Snack Akkerhof tijdelijk gesloten. De reden hiervan is dat de afgravingen voor de fundatiewerkzaamheden voor de te realiseren droogloop te omvangrijk en diep zullen zijn om mensen te kunnen laten passeren zonder gevaar voor instorting als gevolg van grondverschuivingen. 

Tijdelijke omleiding
Om toegang vanuit de parkeergarage naar het winkelcentrum te waarborgen is er een tijdelijke omleiding aangelegd van de noordzijde parkeergarage-langs de kerk-Nieuwe Westdijk tot de Zomerakker. Deze route is geschiktvoor het gebruik van winkelwagentjes. Door middel van pijlen op doeken en bewegwijzering wordt de tijdelijke route duidelijk aangegeven.

Maak kans op schitterende prijzen
Tijdens de weken van de tijdelijke omleiding, maak je als bezoeker van Akkerhof kans op schitterende prijzen. Door middel van een kassabonnenactie georganiseerd door de winkeliers maken klanten kans op een Qwic E-bike, smartphone ter waarde van maximaal
€ 1000,00 of een smart TV ter waarde van maximaal € 1000,00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant