OACN Boys morst dure punten tegen ZVV FC Kawin

Sport 234 keer gelezen

Spijkenisse - Na de nederlaag tegen ZVV Ede nam OACN het in eigen huis op tegen Kawin.

Op papier een te kloppen tegenstander, echter er heerst een blessure golf over de selectie van OACN en dus moest OACN aantreden met een gehavend elftal.

Hoopgevend begin
Het begin was hoopgevend want OACN kwam al vrij vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong. Na de 2-0 ging echter alles fout aan de kant van OACN en door vier goed uitgevoerde counters van Kawin was de voorsprong verdwenen en zo stond het 2-4. Vlak voor rust wist OACN vanuit een corner nog eenmaal te scoren en zo gingen de teams met 3-4 de rust in.

Gelijk spel
Na rust een sterker OACN met veel druk naar voren Kawin kwam er niet meer uit. Dit resulteerde in een voorsprong voor OACN 5-4. Op het moment dat het erop leek dat OACN de drie punten in eigen huis zouden houden werd één minuut voor tijd de gelijkmaker binnengetikt door Kawin. En zo was er dus wederom puntverlies voor OACN.