PFC behaalt belangrijke zege

Sport 63 keer gelezen

Geervliet - PFC heeft zondag goede zaken gedaan bij HMSH. De formatie van Francis Janse won het duel met 1-2, bij rust leidde de Geervlieters met 0-1. Kort voor rust opende Luc Lionahr de score. Ondanks diverse pogingen om de score uit te breiden, was het twintig minuten voor tijd, dat de Hagenaars op gelijke hoogte komen. Toch wordt het tien minuten voor tijd nog 1-2 voor de ploeg uit Bernisse. Het is opnieuw Luc Lionahr die trefzeker was. ‘Het is een hele belangrijke zege voor ons. We hadden het niet alleen nodig, de concurrentie wist ook punten te pakken. We konden gelukkig het potje eruit halen. Toch was het de wedstrijd waarin wij het minst voetbalde dit seizoen. In het begin was het vooral HMSH met de goede kansen. Na de 1-2 hebben wij hen verder onder druk konden zetten, maar we scoorden niet meer’, zegt Francis Janse na afloop. Zondag staat het treffen met Kocatepe op het programma. Hierbij zal Miloud Bel-Hassani moeten toekijken wegens een schorsing. Bij de Geervlietse ploeg startte Hakan Gürel op de bank. Hij heeft nekklachten overgehouden aan een ongeval met de aut,o waarin hij met 120 kilometer per uur uit de bocht is gevlogen.

Opstelling PFC: Wilfred Poleij; Jock de Burgo; Patrick Pot; Levi Spencer Salomao; Miloud Bel-Hassani; Ian de Jager; Marlon Dandaré; Raoul Neral; Luc Lionahr; Milton Madja(Rahin de Wind) en Fabienson Wiel (Hakan Gürel).