Foto's: Ben van Bloppoel

Hockeyers winnen lelijk

Sport 134 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HV Spijkenisse hebben zondag een belangrijke overwinning behaald op Souburgh. De formatie van Erik Beekman won op sportpark Groenewoud met 5-2. Bij rust leidde het team uit onze stad al met 3-0. Al na twee minuten wist Jelle Kuurstra de score te openen en binnen vijf minuten maakte hij ook de tweede treffer voor de Spijkenissers. Net voor rust zorgde Maarten Bosman voor de 3-0. Vijf minuten na de thee was het Martijn Been met de 4-0 en vervolgens werden de gasten beter en wisten zij twee keer te scoren. Het was Maarten Bol die voor de 5-2 zorgde. ‘Het was een lastige tegenstander. Zij spelen niet echt goed hockey, heel opportunistisch. Na rust raken we het helemaal kwijt tussen de tiende en dertigste minuut. Het was erg rommelig en een lelijke overwinning’, zegt Erik Beekman na afloop. Zondag komt Olympia naar Spijkenisse toe.

Spelers HV Spijkenisse:Sander de Kam; Jeroen Barto; Maarten Bosman; Douwe Snel; Koen Weimar; Martijn Been; Mitchell Veloo; Jelle Kuurstra; Alexander Taat; Coen Tazelaar; Mees Tazelaar; Fabian Bellaard; Marco Molendijk en Maarten Bol.