Lastige wedstrijd voor OACN Boys

Sport 187 keer gelezen

Op vrijdagavond was het treffen tussen ZVV Ede en OACN Boys. ZVV Ede een van de kanshebbers voor de titel had het in de eerste helft erg lastig met OACN Boys. OACN Boys dat compact speelde gaf weinig tot geen kansen weg. Vanuit een schot van afstand wist ZVV Ede echter nog net voor rust op 1-0 te komen.

In de 2e helft ging OACN BOYS met meer druk vooruit spelen en hier ontstonden ook een aantal mogelijkheden uit. Op het moment dat de 1-1 in de lucht hing scoorde Ede echter de 2-0. OACN Boys bleef pressen op Ede en scoorde de aansluitingstreffer 2-1. Na onnodig balverlies wist Ede uit te lopen naar 3-1. OACN gaf echter niet op en na een aantal grote kansen werd het 5 minuten voor tijd 3-2. Een gelijkspel hing in de lucht en OACN ging met volle druk vooruit spelen er werd meer risico genomen en hierdoor ontstond er ruimte voor ZVV Ede. In de laatste 2 minuten wist de thuisploeg nog 2 maal te scoren en zo was de einduitslag enigszins geflatteerd op 5-2 gezet.