Een trotse Dirk van Elteren voor ‘zijn’ visklas. Foto: Aad van der Voorn.
Een trotse Dirk van Elteren voor ‘zijn’ visklas. Foto: Aad van der Voorn. Aad v.d. Voorn

Aquariumvereniging Groot Hoogvliet houdt open dag

Algemeen 812 keer gelezen

Hoogvliet - Aquarium- en Vijververeniging Groot Hoogvliet houdt op zaterdag 23 oktober een Open Dag. 

Het is de enige nog overgebleven aquarium- en vijververeniging voor Hoogvliet en (verre) omstreken, waaronder tevens de Zuid-Hollandse eilanden vallen. In verband hiermede beschikt de verenigingj over contactpersonen in Oostvoorne en Brielle. 

Het doel van de vereniging is het bevorderen van de belangstelling voor- en de studie van de waterflora en -fauna in het algemeen en het aquarium en de vijver in het bijzonder. Op de open dag zijn er voor liefhebbers planten, vissen en overige aquarium- en vijverbenodigdheden te koop. Ook is er, zolang de voorraad strekt, een tweedehands markt. Bovendien kunt u (gratis) uw vijver- of aquariumwater laten testen. Voor de waterkeuring is een hoeveelheid water van 30 tot 50 cc nodig. Tevens kunt u er met alle eventuele vragen over uw vijver of aquarium terecht. 

Heeft u interesse en wilt u wat meer van deze hobby weten, kom dan naar de Visklas aan de Gebbeweg 14 B te Rotterdam Hoogvliet. De dag vangt aan om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Iedereen is welkom en…..de koffie is gratis. Houdt u wel de QR-code van uw coronacheck bij de hand.

Op deze dag kunt u tegen een (éénmalig) zeer gereduceerd tarief tot het eind van het jaar lid te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant