De bijeenkomsten zijn voor leden en belangstellenden.
De bijeenkomsten zijn voor leden en belangstellenden.

Geen DAG, maar MAAND van de OUDEREN!

Algemeen 256 keer gelezen

Sinds jaar en dag is 1 oktober De dag van de ouderen, een dag ook dat De Seniorenvereniging Bernisse (SverB), De Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) en het Service Bureau Ouderen Bernisse (SBO Bernisse)in samenwerking met Bernissesteyn (Careyn) een feestelijke activiteit organiseerden voor ouderen in Bernissesteyn. 

Helaas door alle corona perikelen heeft dit niet door kunnen gaan. Toch hebben de organisaties gemeend de dag van de ouderen niet zomaar voorbij te laten gaan, sterker nog zij vinden dat de ouderen wel een maand hebben verdiend. Dus hebben SverB, PCOB en SBO Bernisse samen met Careyn besloten dat zij ieder in oktober een feestelijke activiteit organiseren.

SverB
Op zaterdag 30 oktober is er een BINGO in de NIEUWE SLUIS te Heenvliet, aanmelden niet verplicht, maar vol is vol.

PCOB
Op 19 oktober is er van 14.00-16.00 uur een gezellige middag met koffie, hapje en een drankje en een bingo en/of quiz In de zaal van de Welkomkerk, Wilhelminastraat 30 Zuidland. Opgeven voor 14 oktober bij Joke Schrijver tel: 0181-452447.

SBO Bernisse
0p 26 oktober is er van 9.30 - 11.30 uur een hapje en een drankje in het Atrium en het Boothuys, Ingang aan de Burgemeester H. van Geestlaan te Zuidland. Er zijn 50 zitplaatsen. Opgeven bij Anja Monteny, tel. 06 12 17 17 39.

De bijeenkomsten zijn voor leden en belangstellenden, dus neem vooral ook uw vrienden kennissen, buren of wie er ook maar mee wil mee. Let wel bij de activiteiten van de PCOB en het SBO Bernisse wordt gevraagd u en de mensen die met u meekomen even aan te melden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant