Afbeelding
stock

Ruime zege voor Dames de Kempvis

Sport 255 keer gelezen

Bodegraven - Zaterdagavond speelden het eerste damesteam van de Kempvis haar eerste uitwedstrijd tegen het 2de team van BZ&PC Bodegraven.

Naast de 17 jarige Zoë Pons maakte Iris van Loon haar debut. Beiden speelden een uitstekende wedstrijd. In de eerste periode bracht Nina Vermeer met 2 treffers het nog wat aarzelende team op een 1-2 voorsprong. Vanaf de tweede periode zag het coachduo Bart Kok en Koos Smeding dat de Kempvis met het spelen van een actieve pressing de druk konden opvoeren en het verschil konden uitbouwen met treffers van opnieuw Nina Vermeer, Annouska Kans, Ilse Kuller en Melissa Huurman 2-6. In de derde periode was de Kempvis ook conditioneel sterker en bleef de druk op de tegenstander onverminderd hoog wat opnieuw resulteerde in 4 treffers (Annouska Kans,Annelot Klaasen, Rebecca Imholz en opnieuw Nina Vermeer). 

Met een riante voorsprong van 4-10 in de laatste periode wist de Kempvis alleen nog via Rebecca Imholz de eindstand op 4-11 te bepalen.

Periodestanden: 1-2,2-4, 2-4,0-1

Dames 1: Mieke Fransen, Melissa Huurman,Rebecca Imholz, Annouska Kans, Annelot Klaassen, Nina Vermeer, Sacha Kinds, Ilse Kuller, Iris van Loon en Zoë Pons

Doelpunten Nina Vermeer (4), Annouska Kans (2), Rebecca Imholz (2),Annelot Klaassen (1), Ilse Kuller (1), Ilse Kuller (1), Melissa Huurman (1)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant