Charleen Janssen
Charleen Janssen

Zaterdagsessie met Charleen Janssen in CVDKS

Algemeen 413 keer gelezen

Spijkenisser zangeres Charleen Janssen geeft op 25 september een workshop, voor jongeren van 13-20 jaar, in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS). 

Wil je de mogelijkheden van jouw eigen stem verkennen en meerstemmig leren zingen? Charleen gaat in op de werking van de stem, waarna je de nieuwe kennis toepast op muzikale voorbeelden. De focus ligt daarbij op stemexpressie, interpretatie en sound. 

Aan het eind van de workshop kijk je terug op een middag met lekker veel zingen en plezier! 

Het repertoire tijdens de workshop is voornamelijk pop- en musicalgericht. Charleen Janssen is zangeres, drama-, muziek- en zangdocente. 

Op jonge leeftijd ontdekte zij al haar passie. Ze was piano- en zangleerling in CVDKS en speelde in 2015 o.a. de hoofdrol in musical Aïda. Haar talent bracht haar naar het Rotterdams Conservatorium, Codarts. Ze coachte tjdens haar studie al verschillende koren en ontwikkelde een grote interesse in stemmethodiek en -ontwikkeling.

Deze workshop is op zaterdag 25 september van 14.00 - 16.00 aan de Nieuwstraat 83. De workshop is de 2e in een reeks van 7 zaterdagsessies met dans, toneel en muziek. Voor € 20,- kun je meedoen! Meer info op www.cvdks.nl/theater

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant