Foto's: Peter de Jong

PFC onderuit tegen Velo

Sport 241 keer gelezen

Geervliet - PFC is er zondag niet in geslaagd om de punten in eigen huis te houden. De ploeg van Francis Janse verloor met 1-3 van Velo, een stand die bij rust was bereikt. Even leek het een hele leuke middag te worden aan de Toldijk. Na drie minuten was het Marlon Dandaré die voor de 1-0 voor het team uit Geervliet zorgde. Nog geen twee minuten later maakten de gasten uit Wateringen weer gelijk. Na een half uur scoorden men de 1-2 en vijf minuten voor rust kopte een aanvaller van de gasten de bal opnieuw achter doelman Wilfred Poleij. ‘We kwamen vlug op voorsprong, dat duurde echter niet zo lang. Dat was slordig. Dan komen zij op 1-3 voor rust en gaan we hierna één op één spelen. Dan krijgen we nog wat mogelijkheden met Dandaré en Amraoui, maar die gaan er dan niet in. Het lukte helaas niet, maar dit was voor Velo helaas een makkelijke overwinning’, zegt Francis Janse na afloop van het duel. De Bernissers staan nu op de tiende plaats in de eerste klasse B. Zondag moet men afreizen naar de nummer twee van de competitie Nieuwerkerk.