Ruud Vermeer

OACN Boys wint met 3-6 uit tegen ZV Vrone

Algemeen 179 keer gelezen

OACN begon de wedstrijd uitstekend en wist al vrij snel in de wedstrijd op 0-2 te komen. Voor rust wist ZV Vrone nog een aansluitingstreffer te maken, 1-2, dat ZV Vrone wat hoop gaf op een goed resultaat

Na de rust werd de hoop van ZV Vrone echter gelijk de kop in gedrukt, want na een goed uitgevoerde corner en een vrije trap was er al weer vrij vlot een ruime voorsprong voor OACN, 1-4. Na de 1-4 was er een rommelige fase in de wedstrijd en hier wist ZV Vrone ook gebruik van te maken en scoorde de 2-4. OACN kwam echter niet meer in al te veel moeilijkheden en wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 3-6.

De volgende tegenstander in de beker zal IFC Zwolle zijn. Vrijdag 24 September speelt OACN de eerste competitiewedstrijd tegen ZVS/Bodemflex thuis in de Akkers.(Verslag Dennis Vermeer)