Afbeelding

Jaaropening nieuwe schooljaar cbs het Anker in Spijkenisse

Algemeen 474 keer gelezen

Op een fantastische wijze hebben alle 250 leerlingen en leerkrachten van cbs het anker in Spijkenisse Maaswijk maandag het nieuwe schooljaar geopend. De hele dag stonden er een aantal springkussens en opblaasbare stormbanen tot de beschikking van de kinderen. Met toerbeurt kon daar gebruik van worden gemaakt. Aan de verhitte hoofden en glimmende ogen was af te lezen dat dit erg werd gewaardeerd. Het uitgedeelde ijsje was een welkome verkoeling.

In de middag verzamelde iedereen zich rond een zwembadje met daarop een grote badeend. Het motto van het Anker is al jaren ‘leren en presteren met plezier’ maar dit jaar is daaraan toegevoegd;

leren doe je niet in je eendje maar samen. Iedere klas kreeg een grote badeend die zij met elkaar mochten versieren. Sommigen deden dat ik de stijl van het thema van de klas, zoals bij de kleuters. Anderen pimpten de eend op een andere manier op. Net als kinderen was er niet een hetzelfde. De grote eenden zullen een plek in de school krijgen.

Na afloop kregen alle leerlingen nog een kleine badeend met het logo van de school mee naar huis om hen eraan te herinneren dat je het niet in je eendje hoeft te doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant