SCO ’63 (za) geeft voorsprong prijs

Sport 113 keer gelezen

Middelharnis: SCO ’63 is er in Middelharnis niet in geslaagd om de volle bak punten afhandig te maken van Flakkee. Het duel eindigde op De Pallandt in een 2-2 (0-2) gelijkspel. Door dit resultaat blijven de Spijkenissers achter leider Nieuwenhoorn en SNS derde in de vierde klasse F. SCO ’63 speelde een goede eerste helft en kwam na zes minuten spelen al verdiend op voorsprong door Zakaria Cheikh, die een foutieve terugspeelbal van één der Flakkeeënaars te onderscheppen en zijn ploeg vervolgens met een droge knal op 0-1 te zetten. Vijf minuten later zaten de bezoekers op rozen, toen Bryan Roodbol een voorzet van Andrew van Hilst tegen het garen jaste: 0-2. De goed spelende mannen van Ronald van der Zalm vergaten zichzelf vervolgens te belonen, want Sherman Concetion liet tot twee keer na goede aanvallen naar behoren af te ronden. SCO ’63 was in het tweede deel geen schim meer van de eerste aflevering. Flakkee hanteerde vooral de lange bal en daar hadden de Spijkenissers alle moeite mee. Vlak na rust keerde het opportunistisch spelende Flakkee door de eerste tegentreffer weer terug in de wedstrijd: 1-2. Tien minuten voor tijd zag Shurgan Felida rood na een vermeende slaande beweging, waarop de invaller vervolgens voor de tweede keer het rood kreeg voorgehouden vanwege vermeend spuwen naar de scheidsrechter. ‘Ik had hem net van het veld gehaald omdat hij slecht was ingevallen en dan dit nog,’ reageerde de ontstemde trainer Ronald van der Zalm. De tien SCO-ers hielden het uiteindelijk niet, want acht minuten (!) in blessuretijd kwam Flakkee toch nog langszij: 2-2. ‘We hebben een heel goede eerste helft gespeeld, hadden met 0-3 voor moeten staan. In de tweede helft was het ronduit slecht. Nee, daar heb ik geen verklaring voor. Iedereen liep uit zijn positie en de afspraken van tijdens de rust werden niet nagekomen. We hebben twee heel dure punten verspeeld.’ SCO ’63 speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op De Brug de topper in de vierde klasse F tegen SNS.

SCO ’63 (za): Jerome van Oosten; Jasper Mulder, Michael Snijders, Arno van Lieshout, Bryan Roobol (60. Shurgan Felida); Camillio Buskop (75. Mahmut Abdulla), Zakaria Cheikh Bob Kloppenburg; Sherman Concetion, Marcel Pieke, Andrew van Hilst.