Foto Wil van Balen

Handballers Indus hebben het makkelijk tegen Rohda

Sport 68 keer gelezen

Rozenburg - De mannen van Indus hebben zondag het duel met Rohda weten te winnen. De ploeg van Cock Weerd won het duel met 20-16, bij rust leidde de Rozenburgse mannen al met 8-6. ‘Net als wij hebben zij een jonge ploeg. Het was een leuke strijdt, maar na twee minuten stonden we alleen op achterstand. Toen liepen we vervolgens uit en aan het eind van de eerste helft komen ze toch nog terug. Na tien minuten in de tweede helft stonden we 14-8 voor en dat hebben we niet meer uit handen gegeven. De overwinning is niet meer dan terecht;, zegt Cock Weerd na de overwinning van zijn team. De Rozenburgse ploeg gaat zich nu klaar maken voor de zaalcompetitie.