Afbeelding
Foto: VOOR Nissewaard

Nick Kegel gaat VOOR Nissewaard weer de politiek in

Politiek 417 keer gelezen

Nieuwe aanwinst voor politieke partij VOOR Nissewaard is Nick Kegel. 29 jaar, samenwonend in de wijk Groenewoud in Spijkenisse en onlangs vader geworden van een mooie dochter.

Daarnaast is hij sinds 1 januari jl. ook de trotse eigenaar van Freddy’s IJssalon in Spijkenisse Centrum. Nick heeft al wat politieke ervaring opgedaan in het verleden. Hij is drie jaar steunraadslid geweest bij Nissewaard Lokaal in de commissies Welzijn en Leefomgeving. Deze ervaring zet hij nu graag in bij VOOR Nissewaard.

Lijsttrekker van VOOR Nissewaard Stephan van Uden is blij met de komst van Nick bij de partij. ‘Hij is jong, ambitieus en kent heel veel mensen. Hij heeft een goede kijk op wat er speelt in de samenleving. Natuurlijk is zijn politieke ervaring meer dan welkom en we kennen hem ook al een tijdje.’

Nick gaat verder: ‘Ik ben altijd politiek geïnteresseerd gebleven. Oog blijven houden voor het praktische deel. Hoe wordt iets in de praktijk uitgevoerd en wat kan beter? Er kan wel een mooi plan liggen, maar als de uitvoering slecht is of achteraf zijn de kleine lettertjes niet gelezen, dan kom je al gauw op veel meer kosten uit. En die Euro’s kunnen we als gemeente beter uitgeven aan belangrijke onderwerpen als zorg, inclusiviteit van ouderen, veiligheid en de steun aan ondernemers.

Meer, maar ook beter informeren en betrekken van inwoners. Daarmee zorg je dat politiek interessant en transparant wordt voor iedereen. Het gaat dan over jouzelf. Samen werken aan verbeteringen binnen de gemeente. Belangrijk is om altijd te kijken of we een oplossing kunnen vinden. Een plan afkraken is heel makkelijk. Moeilijker én veel beter is het om dit om te vormen naar een positieve ontwikkeling. Iets waar inwoners blij van worden.

In alle eerlijkheid, soms merk je pas dingen op wanneer je ze zelf ervaart.

Zo heb ik onlangs zelf ervaren hoe slecht toegankelijk veel voetpaden zijn voor mensen met een scootmobiel of rolstoel. Bizar. Een gemeente VOOR iedereen moet ook VOOR iedereen toegankelijk zijn. Ook hier wil ik mij bij VOOR Nissewaard voor inzetten.’

Hij concludeert: ‘Samen genoeg te doen. Werk aan de winkel!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant