Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen

SCO’63 mentaal beter dan OHVV

Sport 113 keer gelezen

Oudenhoorn – SCO’63 is zondag winnaar geworden van de derby met OHVV, het werd 1-2, die stand was al bij rust bereikt. De ploeg uit Spijkenisse kwam als winnaar uit de strijdt, waarin het bij de formatie uit Bernisse vooral een mentaliteits kwestie was bij sommige spelers. Het was SCO’63 die de betere ploeg was voor rust. Na een goed kwartier was het Winston Helder die voor de 0-1 zorgde. Nog voor de thee was het eerst 0-2 via een treffer van Owen Wolf. Er werd strijdt geleverd door de Spijkenisser tweedeklasser en op slag van rust was het Slavisja Milojevic die de bal uitstekend aangaf op Wesley Meuldijk en die verschalkte de uitstekend spelende Marvolous Oron

. Na de thee kwamen de ploegen niet meer tot scoren, dat kwam vooral ook doordat niet iedereen bij OHVV de juiste mentaliteit had. Zo kreeg Brian van Dam twee gele kaarten wegens praten en mocht hij voortijdig de kleedkamer opzoeken. ‘Dat dit duel zo zou aflopen zou je bij rust niet zeggen. We kwamen met 0-2 voor  en we zijn in de laatste weken als team echt gegroeid. We leveren veel strijd. We hebben na rust erg hard gewerkt. Het ging toch een beetje spoken. Dan is het voetbal minder, wellicht kunnen we dit een vieze overwinning noemen’, meent Ruud Boessen namens SCO’63. Trainer Peter Marcel Nauta zag andere dingen in zijn team. ‘De eerste helft was voor SCO’63, na rust was dat niet meer het geval. Ik denk dat men zich bij OHVV meer zorgen moet maken om de mentaliteit van de spelers. We waren redelijk gelijkwaardig, echter elf man moeten de juiste mentaliteit hebben en niet slechts vier of vijf man. Dan verliezen we Brian van Dam nog. Dit is schandalig, want dat is niet de eerste keer, maar zeker de vierde keer dat ik dit met hem meemaak. Sommigen trainen te weinig, maar dit is geen derde klasse meer, we kunnen het dan ook minder makkelijk oplossen, maar mentaal gezien moet het besef anders worden. Brian van Dam zal komende zondag denk ik niet spelen, daar neem ik disciplinaire maatregelen voor, dit gedrag kan niet’, zegt een boze Peter Marcel Nauta na afloop. Zondag speelt zijn ploeg tegen Spartaan ’20, SCO’63 treedt aan tegen Ommoord.

 

Opstelling OHVV:

Rick Groenendijk; Jerrold Paskald; Mickey Loendersloot; Michiel Tange; Chris Peters (Stephan Berkman); Patrick van Dorp; Slavisja Milojevic; Berry de Ridder (75 Thomas Biesheuvel; Brian van Dam; Wesley Meuldijk en Gijs Vermeer (46 Raymond Berkman).

 

Opstelling SCO’63:

Marvelous Oron; Clifford Robinson,  Sergio Lopes, Omori Rusland, Justin  Biekman, Owen Wolf, Winston Helder (Ingmar Elias); Kevin Delgado Alves (Gino Capobianco),  Dario Lara Olaya;  Jazzley  John en Ismail Aghzanay.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant