Afbeelding
Foto: Wijnand Geuze

In 10 stappen je oerkracht vergroten

Algemeen 638 keer gelezen

Is het mogelijk om elke dag gelukkig te zijn?
Hoe komt het dat die perfecte plaatjes van je vrienden op sociale media je korzelig maken?
Wat kun je (vandaag al) doen om het leven te leiden dat je wil leiden zonder je schuldig te voelen tegenover anderen?

Volgens Ellen Videler zijn er wel degelijk manieren om ervoor te zorgen dat je met liefde, zelfleiderschap en een flinke dosis zelfvertrouwen door het leven gaat. De sleutel daarvoor ligt in de eigen oerkracht. ‘We worden allemaal geboren met een prachtige blauwdruk. In de loop van ons leven vervaagt die echter. Vroeg of later komen we voor moeilijke keuzes te staan. Dan is het cruciaal om te kunnen vertrouwen op onze eigen oerkracht. De tools en praktische handvatten die ik mijn klanten leer om de inzet van die eigen kracht te versterken, deel ik nu in mijn boek’, legt ze uit.

In dit nieuwe boek analyseert ze de impact van oerkracht, de manier waarop we denken en wat er nodig is om positiever, weerbaarder en met meer (zelf)vertrouwen alle kleine en grote uitdagingen van het leven aan te pakken.

De auteur presenteert haar ‘Videlersofie’ op een stapsgewijze manier en met veel praktische tips en oefeningen. Haar empathie voor de lezers en expertise met het onderwerp laat ze zien door de persoonlijke inkijk in haar leven en de verhalen van haar klanten. Het resultaat is een boek met tal van AHA-momenten en waarin veel mensen zich zullen herkennen.

Over de auteur
Ellen Videler (55) werkte jarenlang in de geboortezorg. Als afgestudeerd integraal Master OERsterk Coach laat ze mensen elke dag opnieuw geboren worden. In haar praktijk in Rozenburg helpt ze haar klanten – vooral vrouwen – om te groeien en hun aangeboren oerkracht aan te boren. Ze is ook de bezieler achter de OERkracht Foon waarbij ze op elk moment van de dag luistert naar mensen met verdriet, (harten)pijn of die rouwen. ‘In 10 stappen je oerkracht vergroten’ is haar eerste boek.

Boekpresentatie
Vrijdagmiddag 3 september, vanaf 13.30-16.30  in ’T Hofplein, Molenweg 55, 3181 AT Rozenburg. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant