Afbeelding
Foto: ONS Nissewaard

‘Volgend jaar heel de week ijs?’

Politiek 351 keer gelezen

Spijkenisse - ONS Nissewaard heeft dinsdag traditioneel weer ijs uitgedeeld bij de kindervakantiespelen. De trotse bouwers hebben de traktatie zeker verdiend na al dat harde werk en genoten zichtbaar van het uitgedeelde ijs. Raadslid Georgo Muller uit Heenvliet: ‘De traktatie aan de kinderen is nu al een aantal jaar traditie. Aangezien het vorig jaar door de coronamaatregelen in de soep is gelopen, wilden we dit jaar uiteraard niet verstek laten gaan.’

Vorige week was er ook al een andere politieke partij die ijs uitdeelde bij de kindervakantiespelen. Een van de aanwezige raadsleden van ONS Nissewaard, Robert Vis heeft zich wel verbaasd over de actie. ‘We zagen dat onze collega’s het initiatief van ONS van de vorige jaren hebben overgenomen. Normaal gesproken zouden we daarvan opkijken, maar in dit geval heeft de kopieeractie alleen maar winnaars wat ONS betreft. Als het zo doorgaat dan hebben de kinderen volgend jaar alle dagen ijs! dus ik nodig de overige politieke partijen uit om volgend jaar ook aanwezig te zijn’, besluit hij met een knipoog.

Vrijwilligers
ONS-Nissewaard heeft vooral veel waardering voor alle vrijwilligers die zich elk jaar weer belangeloos inzetten om er een onvergetelijke tijd van te maken voor veel kinderen. Carolijn Grimm als raadslid van ONS Nissewaard ook aanwezig bij de actie stelt: ‘Er wordt weleens vergeten dat deze vakantiespelen voor veel inwoners die minder financieel draagkrachtig zijn een hele mooie vakantie betekent. Daarnaast leren de kinderen ook nog eens harstikke veel van de activiteiten naast dat ze natuurlijk veel plezier beleven.’ Kortom ONS-Nissewaard wil de vrijwilligers van de vakantiespelen met deze ijsjes-actie een groot compliment geven voor hun inzet en het geven van een onvergetelijke ervaring aan de kinderen van Nissewaard! Hulde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant