OHVV meest ongelukkige tegen Slikkerveer

Sport 82 keer gelezen

Ridderkerk: OHVV heeft een geflatteerde 4-1 (2-1) nederlaag geleden bij Slikkerveer. ‘Jammer van het verlies, maar het kwartje kon in een leuke wedstrijd twee kanten op vallen en dat was deze keer niet aan ons besteed,’ kon Peter Marcel Nauta leven met de nederlaag. OHVV begon met drie spitsen hoopvol aan de wedstrijd, maar ondervond de tegenstand waardoor het al na vijf minuten spelen werd teruggedrongen. Nadat Steven van Dongen een goed uitgespeelde aanval voor Slikkerveer had afgerond (1-0), wierp OHVV alle schroom van zich af en zocht het doel van de Ridderkerkers op. Dat leverde de gelijkmaker op van Slavisa Milojevic, die een vrije trap van Patrick van Dorp steenhard tegen de touwen kopte: 1-1. Terwijl de Oudenhoornaars al in gedachten waren bij de thee, trof een totaal verkeerd geraakte bal van sloeg Afendy Roehoeputij het doel: 2-1. ‘Dat was een fikse tegenvaller natuurlijk. Richard (Groenendijk, DR) stond daardoor op het verkeerde been, kon hij ook niets aan doen.

De wedstrijd bleef ook na rust het aanzien meer dan waard. OHVV ging op jacht naar de gelijkmaker. Na twintig minuten spelen beging Richard Groenendijk volgens de overigens goed leidende scheidsrechter een overtreding, maar de doelverdediger der Oudenhoornaars keerde de strafschop. De wacht was door dit ruggensteuntje op de gelijkmaker, maar het was Casper Gerritse, die Slikkerveer aan de overzijde weer lucht verschafte: 3-1. Robert Kosten bepaalde de eindstand op 4-1. ‘Ik ben
niet ontevreden over het spel, wel over het feit dat we te weinig kansen hebben gecreëerd. Ik merk dat sommige spelers door werk en opleidingen iets te weinig trainingsuren maken. Dat wreekt zich toch in het verloop van de wedstrijd,’ aldus de trainer van OHVV. David Keijzerwaard heeft weer een terugslag gekregen en zal voorlopig rust moeten houden. OHVV speelt aanstaande zondag in eigen huis de derby tegen SCO ’63. De wedstrijd aan de Eeweg begint om 14.00 uur. ‘We zullen er voor mkoeten zorgen dat we er tegen SCO ’63 staan.

OHVV: Rick Groenendijk; Ernest Vermaat (46. Jerreld Paskald), Mike Loendersloot, Michiel Tange, Chris
Peters (75. Thomas Biesheuvel); Patrick van Dorp, Slavisa Milojevic; Gijs Vermeer; Wesley Meuldijk, Berry de Ridder, Bryan van Dam.