Afbeelding
Foto: M. de Haas

Protest tegen schrappen buslijnen

Algemeen 501 keer gelezen

Wijkvereniging De Kreek maakt zich ernstige zorgen over haar bereikbaarheid en voortbestaan nu EBS-ov en de gemeente te kennen hebben gegeven buslijnen in de wijk Akkers te willen schrappen.

Wijkvereniging De Kreek met ruim 150 leden is een geheel zelfstandig functionerende vereniging die reeds sinds 1985 bestaat. De leden nemen deel aan diverse activiteiten zoals line-dance, biljart, conditiegym, crea enz. enz. Ook zijn er organisaties die gebruik maken van de zaalruimte in het wijkcentrum omdat hij goed bereikbaar is met de auto en voldoende parkeerruimte voor de deur heeft. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is een pre.

In het wijkcentrum is een intekenlijst aanwezig waarop u uw proteststem kunt registreren tegen de opheffing van buslijnen 81 en 85. Deze lijsten zullen aan de gemeente overhandigd worden om de wens tot behoud van het OV kracht bij te zetten.

De wijkvereniging vraagt iedereen in de wijk Akkers hun stem kenbaar te maken, u hoeft geen lid te zijn van de vereniging, dit gaat iedereen aan die met de wijk betrokken is. In de zomermaanden zal het niet zo’n probleem zijn, maar in de wintermaanden wanneer het vroeg donker is en de weersomstandigheden te wensen overlaten is het fijn een OV te hebben waarmee de jongeren eventueel naar school en de ouderen veilig over straat kunnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant