PvdA’er Geert de Vries plakt er paar jaar aan vast in belang van de kernen en goed wonen.
PvdA’er Geert de Vries plakt er paar jaar aan vast in belang van de kernen en goed wonen. Foto: Blaset fotografie

PvdA’er Geert de Vries plakt er paar jaar aan vast

Politiek 370 keer gelezen

Huidig PvdA-raadslid en vicefractievoorzitter Geert de Vries stelt zich opnieuw verkiesbaar bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

De Vries heeft veel ervaring en kennis als het gaat om de kernen van de voormalige gemeente Bernisse, waar hij jarenlang werkzaam is geweest en later ook directeur-bestuurder is geworden van woonstichting De Zes Kernen. De afgelopen vier jaar waren de eerste vier jaar van De Vries in de gemeenteraad van de gemeente Nissewaard, waar zijn ervaring en kennis goed van pas komt en zijn senioriteit raadsbreed wordt gerespecteerd.

De afgelopen periode heeft De Vries veel aandacht gevraagd voor de identiteit van de kernen, evenals voor wonen. ‘Er mogen alleen sociale huurwoningen worden gesloopt als er nieuwe voor terug komen. Zo houden we onze voorraad op peil en kunnen we betaalbare woningen voor iedereen realiseren. Daar ligt ook in de komende periode een grote opgave. Iedereen moet goed kunnen wonen in Nissewaard. We moeten meer betaalbare woningen gaan bouwen’, aldus de Vries. Voldoende aanleiding dus voor De Vries om er nog een paar jaar aan vast te plakken. Daarnaast wil hij nieuwe en jonge binnenkomers binnen de raadsfractie van de PvdA begeleiden om snel kennis en ervaring op te doen in de lokale politiek. Naast zijn politieke betrokkenheid is De Vries onder meer actief in Stichting Molenbehoud Nissewaard, Service Bureau Ouderen Bernisse en de Cliëntenraad van Bernissesteijn. De Vries kijkt uit naar de komende periode om met bewoners in gesprek te gaan over de uitdagingen van de toekomst in Nissewaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant