Afbeelding
Foto: Mariska van der Heijden

Hulphond Nederland aanwezig tijdens aftrap goede doelen-actie Jeanet Gerssen

Algemeen 261 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag start Jeanet Gerssen haar goede doelen actie voor Hulphond Nederland/PTSS met de uitgifte van de deelnamekaarten alternatieve vierdaagse vanaf 15.00 uur bij Rutten Schoenen (Kopspijker). Dan zal ook Hulphond Nederland aanwezig zijn met de honden Jeppe en Ollie, zodat aanwezigen kunnen zien wat voor soort honden worden ingezet voor therapie. Irma grijpt dit moment aan om haar honden te laten zien en aandacht te vragen voor de actie van Jeanet. Het is bovendien een stuk socialisatie van de honden bij veel mensen. 

Tijdens de Alternatieve Vierdaagse vraagt Jeanet aandacht voor haar persoonlijke doel (het symbolisch afsluiten van haar therapie voor PTSS – posttraumatisch stressstoornis), maar ook voor het taboe rondom PTSS én voor Hulphond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS). Deelnemers mogen zelf het aantal dagen, kilometers en route bepalen. Meedoen en aandacht voor de actie is het belangrijkste. 

Kijk voor meer informatie en voor het geven van een donatie of bestellen van een goodiebag op: https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Pieterpad-voor-Hulphond-Nederland/. Telefonische info: 0641115241. Jeanet Gerssen heeft een event aangemaakt op haar facebook-pagina, waarop geïnteresseerden zich kunnen melden: https://www.facebook.com/events/191597162899606?ref=newsfeed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant