Afbeelding
Foto: PR

Geslaagde Trap, Stap en Hap Tour Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg

Algemeen 366 keer gelezen

Afgelopen zaterdag 17 juli organiseerde Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg een Trap, Stap en Hap Tour voor het goede doel Stichting Tandem Vooruit. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde, en ook succesvolle dag. Ruim 100 fietsers en wandelaars namen deel aan deze sportieve buitenactiviteit op het eiland Voorne-Putten. De fietsers maakten een prachtige fietstocht van 45 km via Oudenhoorn, Abbenbroek en Rockanje. De wandelaars liepen 10 km voor het goede doel door Oostvoorne, waarbij ze werden getrakteerd op een rondleiding over de Burcht van Voorne. Met elkaar haalden de deelnemers het schitterende bedrag van € 3.700,- op. De dag werd mede mogelijk gemaakt door meerdere sponsoren op het eiland Voorne-Putten Rozenburg.

De Stichting Tandem Vooruit traint jonge meisjes, en ook jongens, op weerbaarheid, zodat hun zelfvertrouwen een boost krijgt en zij beter bestand zijn tegen verkeerd bedoelde, vriendelijke aandacht en daardoor beter stand kunnen houden in de maatschappij.

‘Met het opgehaalde bedrag kunnen wij meer jongeren een training weerbaarheid geven. De praktijk heeft uitgewezen deze jongeren hier enorm veel baat bij hebben. We willen alle deelnemers, sponsoren en uiteraard de Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg dan ook hartelijk bedanken voor het verzorgen van deze prachtige dag’, aldus Alanda Wijnstra van de Stichting Tandem Vooruit.

Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg maakt deel uit van de wereldwijde serviceorganisatie Soroptimist International. Deze organisatie is alleen toegankelijk voor werkende vrouwen en bestaat al sinds 1912. Soroptimist International heeft zich ten doel gesteld projecten te ontwikkelen en te steunen die het maatschappelijke belang dienen, waarbij vooral gekeken wordt naar de verbetering van de positie van de vrouw en het kind.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant