Mu-Chin organiseerde een intensief trainingsweekend.
Mu-Chin organiseerde een intensief trainingsweekend. Foto: PR

Succesvol karate weekend voor Mu-Chin

Sport 901 keer gelezen

Het afgelopen weekend was voor karate school Mu-Chin de jaarlijkse weekend training bij het Samuel Naardenhuis te Oostvoorne. 

Rond de 50 karateka’s met jeugd en volwassenen mochten een gevarieerd en druk training programma afwerken. Naast de vaste onderdelen van het Kyokushin karate is er ook gewerkt in een grote partytent, waarbij de karateka’s hun grenzen konden verleggen. De nachttraining is ook altijd een vast onderdeel en zeker bijzonder spannend vooral bij de jeugd. 

De module Tamesiwari, het breken van materialen door karate technieken, was zeker verrassend. Wat sommige deelnemers niet voor mogelijk hielden gebeurde. Kalkzand stenen van 5 cm werden opgestapeld en deze keer werden er 14 tegelijk met 1 slag gebroken. De kumite vormen, vechten tegen een andere karateka, was uiteraard een vast onderdeel van de examens.  Leendert Assenberg en Jeroen Herlaar mochten ieder 18 partijen afwerken voor hun 1e Kyu examen. Paul Bithray en Dennis Bastenmeijer met 22 partijen voor hun 2e Dan examen. Allen met succes.

Mu-Chin kijkt terug op een geslaagd evenement, waarbij goed samenwerken, maximale inzet en doorzetten maken dat er geweldige prestaties zijn geleverd door de deelnemers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant