Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Koop Lokaal

Algemeen 281 keer gelezen

Spijkenisse - Wethouder Léon Soeterboek ontving vanmorgen de sticker ‘Koop Lokaal’ van Roy Verduyn van BIZ Halfweg – Molenwatering.

De campagne ‘Koop Lokaal’ die door de BIZ Halfweg-Molenwatering is opgezet, is bedoeld om lokaal zaken doen te stimuleren. Het doel is lokale ondernemers te verbinden om besparing, omzet én verbinding te laten ontstaan. 

Op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering in Nissewaard zijn meer dan 300 bedrijven actief.  Dag in, dag uit wordt er veel werk verzet op het bedrijventerrein. Daarbij ligt de focus vaak op de eigen organisatie, het eigen pand, de eigen omgeving. Contact met de buurman, laat staan met die verre buurvrouw aan de andere kant van het bedrijventerrein is er vaak weinig.

‘Doordat de bedrijven op het bedrijventerrein elkaar beter weten te vinden ontstaat er altijd voordeel. Zo weten ondernemers wat er ‘te koop’ is in de buurt, is er ruimte om samen te werken én zijn er kansen om lokaal in te kopen. Dat scheelt in tijd, vervoersbewegingen én geld’, zegt  BIZ-bestuurslid Ronald van der Vlies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant