Afbeelding
Afb. gemeente Nissewaard

Vrijwilligersproeverij: Een kijkje in uw keuken op 2 oktober?

Algemeen 144 keer gelezen

Op zaterdag 2 oktober organiseert de gemeente Nissewaard de Vrijwilligers dag. Een dag die in het teken staat van alle vrijwilligers die de gemeente rijk is en iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk. Om alle inwoners kennis te laten maken met de verschillende vrijwilligersorganisaties vraagt de gemeente Nissewaard de organisaties om op 2 oktober hun deuren te openen voor een ware proeverij aan vrijwilligerswerk.

Kennismaken met uw organisatie
Tijdens de proeverij aan vrijwilligerswerk krijgen de inwoners de gelegenheid om op een laagdrempelige manier rond te kijken in uw organisatie, te horen waar de organisatie voor staat en wie weet steken sommige inwoners misschien zelfs al even de handen uit de mouwen. Op deze manier ontdekt men het beste wat bij hem/haar past.

Verschillende routes
Tijdens de proeverij zet de gemeente diverse routes uit. Op deze manier krijgen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid om te bekijken welk vrijwilligerswerk bij hen past.

Opent u de deuren? Geef uw organisatie op
Het zou fantastisch zijn als u de deuren van uw organisatie op 2 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur open zet. Geef u op door voor 8 augustus een e-mail te sturen naarcombinatiefunctionaris@nissewaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant